Acreditare traineri Time Management

Time@Work

Descopera si utilizeaza metoda Time@Work pentru
cursurile de Time Management.

Imagine cover Acreditare traineri Time Management Axioma

Despre program

Programul de acreditare traineri Time Management este un training de pregatire si evaluare a competentelor de livrare, pe metoda de gestionare a timpului Time@Work, metoda dezvoltata de Axioma Solutions.

Programul dureaza 4 zile si include derularea unei sesiuni standard a cursului de Time Management Time@Work, pregatirea livrarii din rolul de trainer si examenul de acreditare.

Imagine Logo Acreditare Time at Work Axioma

Organizare acreditare traineri Time Management

 • Durata: 4 zile 
 • Limba: Romana
 • Locatie fizica: Bucuresti, Axioma Training Center
 • Format: disponibil doar pentru sesiuni in interiorul companiei (in-house)
 • Metoda de livrare: fizic sau online (virtual classroom)

Desi nu este obligatoriu, recomandam ca participantii la acest curs sa fi trecut deja printr-un curs de pregatire pentru formatori: “Train the Trainer”

Primele doua zile ale cursului sunt dedicate transferului de cunostinte, iar cursul va fi livrat in blocuri, foarte asemanator cu modalitatea in care dumneavoastra veti livra ulterior acest training.

Evaluarea se va desfasura pe durata celei de-a patra zi si consta in livrarea in fata salii si a evaluatorilor a unui subiect preferat insotit de o activitate de facilitare si fixare a intelegerii.

Pentru a va ajuta sa deveniti un profesionist in livrarea sesiunilor de Time Management, este recomandat ca prima livrare a cursului sa fie facuta cu ajutorul unui trainer acreditat Axioma, care va va oferi feedback, coaching si indrumare, pentru a reusi sa faceti usor tranzitia catre nivelul urmator.

Participarea la curs nu garanteaza obtinerea acreditarii. In cazul in care nu reusiti sa obtineti acreditarea beneficiati de o perioada extinsa pentru a va pregati si pentru a relua prezentarea temei la o data ulterioara.

Audienta

Acest program de acreditare este adresat celor care activeaza in formarea de personal si isi doresc sa-i pregateasca pe colegi sau clienti in utilizarea metodei de eficientizare Time@Work ca ‘’Traineri acreditati’’

  Traineri interni, Specialisti Learning and Development

Veti putea incorpora continutul Time@Work in cadrul unor programe mai ample sau in cadrul academiilor de training interne/externe si veti avea libertatea de a adapta durata cursului astfel incat acesta sa satisfaca cerintele de invatare ale participantilor, formatul cursului permitand o scalare flexibila, ca punct de plecare in initiativele de personalizare/customizare.

  Traineri interni, Specialisti Learning and Development

 Veti castiga oportunitatea de a pregati participantii la cursurile dumneavoastra, utilizand metoda de lucru testata, care produce rezultate concrete pentru organizatia client largind astfel paleta de oportunitati de business. In plus, va alaturati comunitatii de traineri Axioma Training Network castigand un plus de vizibilitate in acest domeniu.

   Manageri de departament

Unul dintre cele mai importante lucruri, in viziunea noastra, este acela ca veti avea ocazia sa va consolidati reputatia de profesionist printr-o abordare inovativa plina de “fun”, orientata pe rezultate. Veti putea astfel sa cresteti abilitatile cheie ale membrilor echipei sau ale colegilor din departament / firma prin interventii de impact.

Beneficiile acreditarilor Axioma

 • Ca participant al programului veti primi o licenta de utilizare a logo-ului Time@Work Accredited pentru trainerii acreditati, precum si diploma de acreditare
 • Deasemenea, veti primi manualul trainerului “Time@Work” care include o modalitate detaliata de livrare a tuturor activitatilor de invatare, inclusiv fise de lucru si template-uri utilizate pe durata exercitiilor practice si jocurilor. Manualul este insotit de formatul electronic multiplicabil al fiselor de exercitii si al slide-urilor de prezentare.
 • La sfarsitul programului veti avea la indemana atat materialele cat si reteta practica a unui curs care poate fi livrat inca de a doua zi
 • Participantii care vor trece cu succes de sesiunea de evaluare vor fi listati pe site-ul Axioma Solutions in sectiunea “Traineri acreditati”

Traineri si evaluatori

Cristian Stirbescu Trainer Axioma
Cristian Stirbescu

Senior Trainer, Time Management

Frecvent este recunoscut ca unul dintre cei mai buni traineri din domeniu. Interactioneaza deschis cu cursantii printr-o abordare inedita in livrarea cursurilor.

Adrian Badea Trainer Axioma
Adrian Badea

Senior Trainer, Consultant

Trainer certificat cu experienta in vanzari, management si resurse umane. Adrian este preocupat permanent de rafinarea modului in care oamenii pot creste productivitatea la nivel personal si in echipe.

Sorin Cantor Trainer Axioma
Sorin Cantor

Trainer si Consultant

Trainer certificat, experienta in leadership, managementul relatiilor si inteligenta emotionala. Sorin este pasionat de lumea emotiilor si relatia acesteia cu gestionarea corecta a relatiilor, starea de bine si longevitate.

Subiecte cheie
Acreditare traineri Time Management

Tema de Time Management este una generoasa si exista o larga varietate de abordari pe acest subiect.
Plecand de la filosofia Time@Work, am pastrat ceea ce este general valabil in termeni de gestionare a timpului, dar pentru ca am constatat ca unele instrumente sunt explicate sau intelese gresit si se indeparteaza de ceea ce au intentionat creatorii lor, am adus abordari noi care ofera claritatea si aplicabilitatea de care este nevoie. Iata mai jos subiectele cheie.

Agenda acreditare traineri Time Management

Ziua 1

 • Despre timp si gestionarea lui
 • Metoda Time@Work
 • Planificarea activitatilor legate de timp
 • Tehnici rapide de prioritizare

Ziua 2

 • Executia eficienta a task-urilor
 • Tehnici avansate de prioritizare si planificare
 • Managementul sedintelor
 • Productivitatea personala
 • Utilizarea de software specializat pentru gestionarea timpului

Ziua 3

 • Trecere in revista a manualului trainerului
 • Intelegerea structurii cursului Time@Work
 • Intelegerea tipurilor de activitati cheie in cadrul seminarului
 • Practicarea in fata grupului a tehnicilor cheie
 • Responsabilitatile trainerului, Abilitati
 • Alegerea subiectelor pentru acreditare

Ziua 4

 • Examene de acreditare
 • Feedback
 • Incheierea programului

Acreditare traineri Time Management
Despre metoda Time@Work

Punctul central al acestui curs il reprezinta Metoda Time@Work si va va dezvalui in premiera ingredientul secret al acesteia „Sa-ti tii promisiunile pe care le faci fata de tine si fata de ceilalti”!

“Dupa o prima versiune a cursului Time@Work conceputa in primavara anului 2007, 4 traineri cu experienta de business relevanta in domenii diverse (vanzari, consultanta, management, project management), pe parcursul a 6 ani au contribuit la crearea noii versiuni Time@Work.” Marian StirbescuSenior Trainer, autorul metodei Time@Work

Noua versiune a cursului de Time@Work a fost lansata in primavara anul 2013 si include o noua abordare de invatare experientiala.

Mai mult decat atat, metodele si tehnicile pe care le vom descoperi impreuna au fost validate de-a lungul timpului prin practica nemijlocita a cursantilor.

Dupa aproape fiecare seminar livrat, s-au adus imbunatatiri continue, astfel incat participantii sa-si poate dezvolta mai usor abilitatile necesare pentru o gestionare mai buna a timpului, in acelasi sens oferindu-le acestora un mediu potrivit pentru consumarea experientei de invatare.

Incercam permanent sa eliminam componenta de „sfatologie”. Chiar daca pe alocuri veti intalni unele recomandari si exemple personale ale trainerilor, sfaturile au fost excluse si au fost introduse solutiile practice pentru managementul timpului, solutii utile, aplicabile atat la birou cat si in viata personala.

Seminarul este presarat cu foarte multe exercitii practice in care veti avea ocazia sa lucrati impreuna si sa impartasiti experiente. Scopul este sa construim impreuna acele abilitati care ulterior va vor permite sa aplicati metoda atat la birou cat si in viata personala, dar si sa livrati acest curs la nivelul de calitate solicitat de clientii interni sau externi.


Pret

1500 Euro FTVA / participant
Cauti un pret mai bun? Contacteaza un consultant de training Axioma pentru detalii.
Gasesti mai jos datele de contact.

Pretul include Livrarea Cursului, Manualul Trainerului (Leader’s Guide), Manualul Participantului, Caietele de exercitii, Stick-ul USB cu materiale in format electronic, Licenta de utilizare a materialelor pentru primul an.

Imagine Manual trainer Acreditare traineri Time Management Axioma

Cauti altceva?

Acreditare traineri Time Management –  Seamana cu ce cauti dar doresti altceva? Da-ne un semn si-ti venim in ajutor cu o solutie personalizata. Acceseaza informatiile de contact aici

Informatii Copyright

Time@Work este marca inregistrata Axioma Solutions