Curs PMP Exam Preparation - Curs avansat de project management cu pregatire pentru examenul PMI, PMP, CAPM

Dezvolta-ti competentele avansate de Project Management, pregateste-te pentru recunoasterea internationala

Image-curs-PMP

Provocare

Cum sa iei examenul PMI din prima?

Stim ca te framanta aceasta intrebare. Daca asta nu-ti da pace, vestea buna este ca nu esti prima persoana care a pornit pe acest drum. Incepand cu 2005 am structurat si rafinat o metoda integrata de pregatire, care sa-ti garanteze ca reusesti din prima.
Ca sa-ti fie mai usor si ca sa mergi la sigur, iti propunem cateva activitati cheie, pe care te invitam sa le parcurgi inainte, pe durata cursului si pe durata perioadei de pregatire.

Hai sa facem un parteneriat 50:50. Noi ne facem treaba noastra de traineri si coachi, iar tu urmezi acest program si te pregatesti pentru o cariera de succes in project management.
Ce zici?

Sumar Training

Participa la un curs de pregatire exceptional, dezvoltat pe baza standardului PMI pentru managerii de proiect care isi doresc sa obtina certificarile PMP sau CAPM. Cursul este livrat dupa metoda PMI utilizand tehnici de "modern training" si materiale de pregatire oferite de Project Management Institute prin reteaua de parteneri autorizati de training.
>>>

Imagine curs Smart Communication
Imagine curs Smart Communication

Organizare curs PMP

Perioada: 14-18 noiembrie 2022 | Durata: 5 zile | Pret: 750 Euro FTVA | Participanti: 9-12 | Limba: Romana | Locatie: Bucuresti, Axioma Training Center | Format: In sesiuni deschise (open), in interiorul companiei (in-house) sau online (virtual classroom)

Audienta

Urmatoarele profile vor beneficia de pe urma acestui curs:

 • Manageri de proiect, analisti de business care doresc sa parcurga un curs avansat de Project Management
 • Persoanele care doresc sa obtina una din certificarile PMP sau CAPM si care doresc sa beneficieze de cele 35 de “contact hours”, necesare pentru inscrierea la examenul de certificare
 • Membri activi in echipele de proiect
 • Sponsori si manageri

Nota: In lipsa unei experiente anterioare in proiecte formalizate, parcurgerea acestui tip de curs poate fi dificila. In situatia in care aveti nevoie de sprijin pentru alegerea cursului sau a certificarii, va rugam sa ne contactati. 

Traineri curs PMP

Mihai Mlesnita
Mihai MlesnitaTrainer Certificat PMP, PMI-ACP
Trainer certificat PMP cu experienta bogata in management de proiecte traditionale si Agile, in Romania si la nivel global. Mihai este o prezenta placuta, atent la nevoile cursantilor dispus in a oferi ajutor prin impartasirea de experiente relevante.
Marian Stirbescu
Marian StirbescuSenior Trainer Project Management, PMP
Trainer certificat cu roluri in project management, management si operatiuni. Marian este preocupat de oportunitatile de simplificare a modului in care abordam proiectele, fara a face totusi rabat la calitate si fara a ignora riscurile semnificative. Autor de metodologii de management de proiect, aduce in sala de curs experiente utile in diverse industrii si tipuri de proiecte.

Ce obtin participantii?

La finalul acestui curs:

 • Veti obtine 35 de ore de contact (contact hours) necesare pentru inscrierea la examenul de certificare;
 • Veti intelege abordarea PMI in managementul proiectelor;
 • Va veti familiariza cu definitiile, acronimele si terminologia specifice PMI;
 • Veti castiga capacitatea de a gestiona procesele de initiere, planificare, executie, control, monitorizare si inchidere pe durata proiectului;
 • Veti sti cum sa puneti impreuna si sa pregatiti resursele umane necesare pentru desfasurarea proiectului
 • Veti stapani planificarea pentru rezultate de succes invatand instrumentele si tehnicile utilizate de catre managerii de proiect profesionisti • Veti executa si evalua munca in proiect
 • Veti sustine si motiva membri echipei, atat ca indivizi cat si ca grup care actioneaza coerent si consistent
 • Veti fi capabili sa pastrati un proiect aliniat cu strategia de business si cu ecosistemul companiei
 • Veti finaliza o prima trecere prin experienta simularilor de examen;
 • Veti sti care sunt cerintele specifice procesului de certificare si veti putea lua decizia de a alege certificarea care vi se potriveste si momentul cel mai bun pentru examen
 • Va calificati pentru a primi coaching si asistenta pentru pregatirea pentru examen, servicii oferite voluntar de trainerii Axioma participantilor la curs

Agenda - Subiecte acoperite

Subiectele sunt livrate intr-un format interactiv, cu scenarii frecvente de utilizare, acoperind urmatoarele arii:
 • Creating a High-performing Team
 • Starting the project
 • Doing the work
 • Keeping the team on track
 • Keeping the business
 • Environment in mind
Nota: Pentru agenda detaliata va rugam sa ne contactati

Materiale de studiu

Image
Participantii primesc materialul de studiu oficial PMI "PMI® Authorized PMP® Exam Prep - Version 2.1" Student Edition si acces pentru 12 luni in platforma de pregatire.

Mai mult decat un curs de Project Management

Da, este mai mult decat un curs de project management!
Este vorba de un mix de invatare, coaching si asistenta pe care ti-l oferim ca pe un pachet integrat, o solutie de invatare dedicata pregatirii pentru examenele PMI de PMP (Project Management Professional) si CAPM (Certified Associate Project Manager).
Asta inseamna:

Curs PMP
Beneficii pentru tine

Preevaluarea nivelului de cunostinte

Beneficiezi gratuit de asistenta in evaluarea nivelului initial de cunostinte si in alegerea certificarii in functie de experienta si prioritati.

Invatare prin Active Learning

Participi la un curs in care utilizam pentru livrare metode noi, specifice Active Learning pentru a asigura transferul optim de cunostinte si dezvoltarea abilitatilor.

Participari gratuite la sesiuni ulterioare

Pentru unii participanti este dificil sa-si gaseasca timpul necesar pentru pregatire. Daca a trecut ceva timp de cand ai participat la curs si crezi ca ai "uitat" ce era important, hai la o sesiune de "refresh" pentru un nou start, sau de ce nu, tocmai ca la sfarsitul acesteia sa mergi direct catre examen.

Program de coaching pentru pregatire

Din momentul in care incepi sa te pregatesti, iti stam la dispozitie cu ajutor, indrumare si clarificari, astfel incat sa scurtam timpul de pregatire si sa poti avansa cu incredere pe drumul tau catre certificare.

Suport pentru inscrierea la examen

Te ajutam cu intelegerea aplicatiei on-line si cu validarea continutului inainte de aplicare, astfel incat sa "scapi" cat mai repede de acest task dificil.

Procesare de plati

Optional putem sa procesam partea de plati catre PMI, atunci cand angajatorul tau sustine bugetul de examen.

Garantia succesului

De mai bine de 16 ani, impreuna cu colegii mei am avut bucuria sa ajutam cateva sute de cursanti sa reuseasca in aceasta calatorie.
Suntem alaturi de tine in efortul tau de crestere profesionala ca manager de proiect si de obtinere a recunoasterii internationale prin trecerea cu succes a examenului PMI.

Pret

750 Euro FTVA / participant (cu material de studiu inclus)
Cauti un pret mai bun? Contacteaza un consultant de training Axioma pentru detalii.
Gasesti mai jos datele de contact.

 

Image

Inscrieri

Ai minim 8 colegi interesati si doresti sa organizam acest curs in interiorul companiei tale? 

Trimite-ne un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau suna la unul din numerele din antet

Cauti altceva?

Seamana cu ce cauti dar doresti altceva? Da-ne un semn si-ti venim in ajutor cu o solutie personalizata. Acceseaza informatiile de contact aici

Informatii Copyright

PMI, PMP, CAPM sunt marci inregistrate ale Project Management Institute. Mai multe detalii pe www.pmi.org

Image

PMI Authorized Training Partner

Incepand cu data de 18 august 2021, Axioma Solutions a devenit partener autorizat de training Project Management Institute.
Ne bucuram sa sustinem eforturile de dezvoltare profesionala  a managerilor de priect din Romania alaturi de o organizatie cu prezenta globala.